Familjetandvård i centrala Oskarshamn

Vår mottagning i Oskarshamn erbjuder allmäntandvård, barntandvård och specialisttandvård. Barnen har en given plats med eget väntrum. Mottagningen är lättillgänglig med hiss och parkeringsplats utanför dörren.

Öppettider:
Måndag-torsdag 07.30 - 16.30
Fredag 07.30 - 13.30

Telefon: 0491-779 71

Journummer:
Helger och efter stängning, 112

 

Vi har kunniga specialister inom tandlossning, rotfyllning, kirurgi och implantat. Till oss kan du även komma om du är tandvårdsrädd eller medicinskt nedsatt. Vi kan då erbjuda psykologhjälp och behandling under narkos.

Språk:
Sverige England Bosniska

Robert Hällqvist
Robert Hällqvist,
Tandläkare

Robert är en våra tandläkare i Oskarhamn. Hans fritidsintressen är att köpa cyklar, skidor och gymkort som sällan används. Han hamnar oftast i soffan med en bra bok.

No name
Maria Lygdbäck-Gregorius,
Tandläkare

Har egen adderamottagning för barn och vuxna i PTJ, delägare i Elmborgs Tandvård Oskarshamn. Fritidsintressen varierar efter årstid.

Per Deiver
Per Deiver,
Tandläkare

Per är tandläkare här i Oskarshamn. På fritiden omvandlas han till naturmänniska med särskild passion för sjöliv och helst då segling.

Katarina Gustafsson
Katarina Gustafsson,
Tandhygienist

Katarina är en av våra tandhygienister. Hon bor på landet, är en norrländsk friskus som älskar sin cykel, med eller utan vinterdäck! På fritiden tar hon alla chanser att åka skidor utför och långa lopp på längden i Gustav Vasas spår. Tycker mycket om att vara i skogen och plocka bär.

Alma Hromalic
Alma Hromalic,
Tandhygienist

Alma är tandhygienist. Vid sidan av yrket har hon små barn som tar mycket tid. Hon älskar att shoppa, helst av allt högklackade skor. Men de tas ialla fall av när hon går på gymet!!

Linette Engström
Linette Engström,
Tandhygienist

Arbetar på både Oskarshamns- och Mönstersåskliniken som tandhygienist. Hennes fritidsintressen är musik, läsa och odla kryddväxter.

Åsa Weberbauer
Åsa Weberbauer,
Receptionist

Åsa är receptionist här i Oskarshamn. På sin fritid tycker hon om att att umgås med familj och vänner. Hon gillar matlagning och att prova på nya rätter. Träning och hundpromenader står högt på listan, även resor av olika slag.

Suzanne Nilsson
Suzanne Nilsson,
Receptionist

Suzanne är en av våra receptionister. På fritiden går hon på gym och gillar långa promenader. Tycker om att laga mat och avnjuta den med familj och vänner.

Marie Ohlsson
Marie Ohlsson,
Tandsköterska

Marie är tandsköterska hos tandläkare Robert Hällqvist. Hon tar gärna en promenad. Njuter helst av att slappa hemma på bryggan i en solstol.

Maria Hagman
Maria Hagman,
Tandsköterska

Maria är tandsköterska hos Tandläkare Robert Hällqvist. På sin fritid är hon intresserad av att resa och läsa böcker. Tycker även om att umgås med vänner, styrketräna och att ta hand om familjen.

Marie Wikman
Marie Wikman,
Tandsköterska

Marie är tandsköterska hos Maria Lygdbäck-Gregorius. På fritiden är hon en hemmafixare som har svårt att sitta still. Idéspruta som kopplar av med bl.a ridning ibland.

Mia Karlsson
Mia Karlsson,
Tandsköterska

Mia är tandsköterska hos Maria Lygdbäck-Gregorius. Hon bor på landet med sin familj och sina hästar. På fritiden är hon intresserad av inredning och genom det håller hon sin snickrande make sysselsatt!

Caisa-Lisa Bergvall
Caisalisa Bergvall,
Tandsköterska

Caisalisa är tandsköterska hos tandläkare Per Deiver. På fritiden tycker hon om segling sommartid, men blir lätt sjösjuk. Åker gärna skidor vintertid, både utför och på längden - hellre än bra.

oskarshamn-lotta-johansson
Lotta Johansson,
Tandsköterska

Lotta är tandsköterska framför allt i Högsby men även i Oskarshamn. I hennes fritidsintressen ingår djur och natur, ridning och pyssla hemma på gården. Att umgås med familj och vänner står även högt i kurs.

Lena Carlsson
Lena Carlsson,
Tandsköterska

Lena är tandsköterska. På fritiden tycker hon om att umgås med familjen och vara ute i naturen. Läser gärna böcker också.

Susanne Karlsson
Susanne Karlsson,
Tandsköterska
Susanne är tandsköterska i Oskarshamn. Hon har man och tre barn som hon gärna lägger sin tid på. På sommaren blir det turer med den lilla motorbåten. Vintertid blir det utförsåkning i svenska fjällen. Utöver det så myser hon gärna med en inredningstidning då och då.

Christina Gunnarsson
Christina Gunnarsson,
Tandsköterska

Christina är tandsköterska. Är en livsnjutande mångsysslerska som bor på landet. På sin fritid gillar hon jogging, trädgårdsarbete, pyssel i hemmet och yoga. Följer IK Oskarshamn i hockey.

Elmborgs Tandvård Oskarshamn
Stora Torget 3
572 42 Oskarshamn