VÄLKOMMEN TILL VÅR MOTTAGNING I LJUNGBY

Ljungby gruppbild

Elmborgs tandvård i Ljungby finns på Bolmstadsvägen 42 och här erbjuder vi allmän, barn- och specialisttandvård. Förutom vår ordinarie personal har vi tillgång till ett flertal specialister inom tandlossning, kirurgi, implantat, kronor och broar. Vi har även experter inom karies och munslemhinneförändringar. Inom Elmborgs tandvård har vi för dig som är tandvårdsrädd tillgång till narkosläkare.

Välkommen in till oss, eller hör av dig till vår receptionist Anneli, så kan vi hjälpa dig med det du behöver för en sund och frisk tandhälsa.

Öppettider:
Måndag 07.40 - 17.30
Tisdag 07.40 - 16.30
Onsdag 07.40 - 19.00
Torsdag 07.40 - 16.30
Fredag 07.40 - 12.30

Telefon: 0372-834 80

Språk:
Sverige England

Ljungby John
John Arnesson, Tandläkare
Tandläkare John Arnesson är tandläkare på Elmborgs Tandvård i Ljungby och Högsby. På fritiden umgås han gärna med familj och vänner, tränar, snickrar eller jobbar i skogen. Jakt är även ett intresse och han är dessutom nybliven husägare.

Ljungby Axel
Axel Rytterhorn, Specialist Protetik
Axel är en av våra specialister på Elmborgs Tandvård. Förutom att umgås med sin familj tycker han om att träna på sin fritid.

Ljungby xxxx
Tony Axéll, Professor och Specialist oral kirurgi och oral medicin
Tony utreder och behandlar förändringar i munnens slemhinnor. Publicerar artiklar och böcker. Golf och resor tillhör hans intressen.

Ljungby Karolin
Karolin Karlsson, Tandhygienist
På Elmborgs Tandvård är Karolin tandhygienist men på fritiden är det mest djur och natur som gäller. Hon ses ofta på hästryggen när hon inte umgås med vänner och familj.

Ljungby Catarina
Catarina Sköld Bengtsson, Tandsköterska
Catarina är tandsköterska på Elmborgs Tandvård i Ljungby. På sin fritid ägnar hon sig gärna åt promenader med sin hund, simning och umgänge med familj och vänner.

Ljungby Annika
Annika Aronsson, Tandsköterska
Annika är tandsköterska hos oss i Ljungby. Förutom att umgås med sin familj tycker hon om att träffa vänner, påta i trädgården och leva friluftsliv.

Ljungby Anneli
Anneli Johansson, Receptionist
Anneli är med största sannolikhet den första du möter när du kommer i kontakt med oss på Elmborgs Tandvård i Ljungby. Utanför jobbet tycker hon om att vara med familj och vänner - och att promenera med sin hund.