Välkommen till vår mottagning i Högsby

Året var 1954. Det var här det en gång började. Kliniken i Högsby är den första och äldsta kliniken inom Elmborgs Tandvård.

Elmborgs Tandvård i Högsby ligger centralt i samhället och är lätt tillgängligt var du än kommer ifrån. Kliniken ligger ett stenkast från den vackra Emån som rinner genom Högsby.

Öppettider:
Måndag 08.00 - 16.30 
Tisdag 08.00 - 16.30
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30 
Fredag 08.00 - 13.00

Telefon: 0491-204 54

Journummer:
Helger och efter stängning, 112

Vi erbjuder allmäntandvård, barntandvård och specialisttandvård. Inom specialisttandvården kan vi utföra behandling inom tandlossning, rotfyllning, kirurgi, kron och bro samt implantat. Vi har även experter inom karies och munslemhinneförändringar.

Vi har även möjlighet att erbjuda narkos och psykologhjälp för dig som är tandvårdsrädd eller är medicinskt nedsatt.

All vård är personligt anpassad för dig, så att du ska kunna känna dig trygg i våra händer under dina besök hos oss.

Språk:
Sverige England Tyskland

John Arnesson
John Arnesson,
Tandläkare

John är tandläkare på Elmborgs Tandvård i Ljungby och Högsby. På fritiden sysslar han med sitt bil- och motorcykelintresse, umgås med familj och vänner, snickrar och jobbar i skogen.

Karolin Karlsson
Karolin Karlsson,
Tandhygienist

På Elmborgs Tandvård är Karolin tandhygienist men på fritiden är det mest djur och natur som gäller. Hon ses ofta på hästryggen när hon inte umgås med vänner och familj.

Ann-Helen Carling
Ann-Helen Carling,
Tandsköterska/Receptionist

Ann-Helen är tandsköterska och receptionist här i Högsby. På sin fritid tycker hon om att att läsa, promenera, fixa i hemmet och umgås med familjen.

oskarshamn-lena-bjorngard
Lena Björngard,
Tandsköterska

Lena är en av våra tandsköterskor i Högsby och Nybro. På fritiden umgås hon gärna med familjen. Att ta långpromenader med hunden Sally eller åka på skidsemester är också stora fritidsintressen.

oskarshamn-lotta-johansson
Lotta Johansson,
Tandsköterska

Lotta är tandsköterska framför allt i Högsby men även i Oskarshamn och Nybro. I hennes fritidsintressen ingår djur och natur, ridning och pyssla hemma på gården. Att umgås med familj och vänner står även högt i kurs.

Hogsbo-evalena-fransson
Eva-Lena Fransson,
IT-konsult

Eva-Lena är den som ser till att alla datorer fungerar hos oss. När hon är ledig från ettorna och nollorna så gillar hon att resa.