PROFESSIONELL TANDVÅRD MITT I Göteborg city

Elmborgs Tandvård Göteborg

Vår mottagning ligger centralt och mycket lättillgängligt med närhet till de flesta spårvagnslinjerna och ett stort parkeringshus vid NK. Du har säkert gått förbi oss många gånger utan att tänka på det. Vi ligger i Arkaden-huset på Fredsgatan, ett stenkast från Brunnsparken.

Våra öppettider:
Måndag 07.00 -19.00
Tisdag 07.00 - 14.00
Onsdag 07.00 - 19.00
Torsdag 07.00 - 14.00
Fredag 07.00-14.00

Våra telefontider:
Måndag 08.00 - 18.00
Tisdag 08.00 - 14.00
Onsdag 08.00 - 18.00
Torsdag 08.00 - 14.00
Fredag 08.00 - 10.30

Telefon: 031-15 88 55

Journummer:
Tandakuten 031-16 54 49
Akuttandvården 031-80 78 00

Elmborgs Tandvård i Göteborg är en helt ombyggd mottagning. All utrustning är ny och innehåller den allra senaste tekniken. Tack vare vårt miljöengagemang har vi som en av de första tandläkarmottagningarna i landet tecknat grönt hyresavtal med Vasakronan. Och givetvis så sopsorterar vi matavfall etc.

Vi utför allmäntandvård. Vi har även en specialistavdelning där vi utför behandling inom tandlossning, rotfyllning och kirurgi/implantat för kronor och broar. Göteborgskliniken har även tillgång till narkosläkare (tandvårdsrädsla eller medicinsk nedsatthet) och odontologisk röntgen. Allt detta för att ditt besök hos oss ska bli så personligt och professionellt som möjligt.

Vi använder oss av Wand bedövningsteknik
Wand innebär en ny bedövningsteknik där handstycket ser ut som en penna med en mycket tunn kanyl. Många sprut- och tandvårdsrädda patienter blir glatt överraskade över hur lätt det går att få denna bedövning och man slipper helt bedövningskänslan i läppar, tunga och kinder. Sedan 1999 har över 20 000 Wandanvändare över hela världen har tillsammans lagt ca 40 miljoner injektioner. Wand finns på 1 568 tandläkarpraktiker bara i Skandinavien

Språk:
Sverige England Franska Norge Grekiska

Magnus Ölander_gbg
Magnus Ölander, tillförordnad verksamhetschef
Magnus är tandläkare och tillförordnad verksamhetschef här på Elmborgs Tandvård i Göteborg. På fritiden ägnas tiden gärna åt både träning och resor.

Carina Granholm
Carina Granholm, Tandläkare
Carina är tandläkare hos oss i Göteborg. Hon gillar djur och natur, gärna med sin hund i sällskap eller varför inte en ridtur. Resor till sol och värme ligger också högt på listan.

Johan Warvinge
Johan Warfvinge, Odont Dr
Johan är rotfyllningsspecialist på Elmborgs Tandvård. På sin  fritid är chansen stor att han sysslar med något inom segling och foto.

Mona Sayady
Mona Sayady, Tandläkare
Mona är tandläkare här på Elmborgs Tandvård. När hon inte är ute och ser sig om i världen, lägger hon gärna sin tid på familj och träning. (Tjänstledig för specialiststudier).

Elena Telianidous
Elena Telianidous, Tandhygienist
Elena är en av våra tandhygienister här på Elmborgs Tandvård. På fritiden gillar hon att umgås med vänner och familj och håller sig i form med dans.

Margaretha Heyman
Margaretha Heyman, Tandhygienist
Margareta är tandhygienist till yrket. Privat så har hon en förkärlek för havet och båtar. Trädgård, resor och långa promenader ligger också högt på listan.

Linda Malmberg
Linda Malmberg,
Tandhygienist

Ann Biörserud_gbg
Ann Biörserud, Receptionist
Ann är receptionist här på Elmborgs Tandvård. Hon är lärare i botten med stort intresse för böcker och språk. På fritiden blir det gärna en och annan löptur i skogen.

Ann-Charlotte Andresen_gbg
Ann-Charlotte Andresen, Tandsköterska
Ann-Charlotte är en av våra tandsköterskor. Hennes fritidsintressen är många. Hon gillar att hålla kroppen i trim genom att springa, träna på gym och promenera. Hon tycker också mycket om att läsa böcker.

Tina Johansson
Tina Bergwall, Tandsköterska
Tina är tandsköterska med inriktning på tandblekning. När hon inte jobbar hos oss på Elmborgs Tandvård gillar hon stadens puls och umgås med familj och vänner. (Föräldraledig)