Jobba hos oss?

Bild reception GBG

Elmborgs Tandvård startades 1954 och har nu verksamhet i Malmö, Göteborg, Kalmar, Ljungby, Oskarshamn, Nybro, Mönsterås, Åseda och Högsby. Vi är idag cirka 100 medarbetare i de team som samarbetar vid våra kliniker, vilket gör oss till ett av landets större tandvårdsaktörer. Vår verksamhet drivs inom Praktikertjänst AB sedan 1968. Praktikertjänst AB är Sveriges största privata tandvårds-företag där aktieägarna själva arbetar med tandvård. Verksamheten har en producentkooperativ ram. Läs mer på www.praktikertjänst.se.

Elmborgs Tandvård bedriver allmän-, barn- och specialisttandvård inom de flesta specialiteter. Våra mottagningar är/eller konverteras till moderna helt digitaliserade enheter i gemensamt nätverk. Vi arbetar med delegerad och värdebaserad tandvård enligt Praktikertjänsts Addera-koncept. På våra stora mottagningar arbetar vi med solo-group, vilket innebär varierat två-veckors schema med omväxlande tidiga och sena pass.

Vi söker nu:

TANDHYGIENIST/
TANDSKÖTERSKA

Heltid, Göteborg.

 

Vi är ett glatt gäng bestående av två tandläkarteam som till stor del arbetar solo group enligt Adderakonceptet. Kliniken är belägen mitt i centrala Göteborg, ett stenkast från allmänna kommunikationer i Brunnsparken.

Arbetsuppgifter
Vi söker en legitimerad tandhygienist till en heltidstjänst där 50 % av tjänsten utgörs av tandsköterskeuppgifter. Du kommer att samarbeta med vår tandhygienist och även få ansvar för egna patienter. Den andra halvan av tjänsten innebär uppgifter som assisterande tandsköterska och i viss mån vid behov kunna avlasta i receptionen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet men ser gärna att du är positiv, engagerad och har lätt för att samarbeta.

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan!

Kvalifikationer:
Tandhygienistlegitimation

Tjänst:
Heltid
Lön efter överenskommelse
Välkommen att skicka din ansökan per mejl till:
goteborg@elmborgs.com
Vid frågor om tjänsten, kontakta Magnus Ölander på telefonnummer 031-158855.